Vinkki: Muotiaputiikki Happy! Punavuoressa

Piipahdin Punavuoressa sijaitsevassa HAPPY!!-liikkeessäHAPPY!stä löytyy eri suunnittelijoiden merkkejä, kuten Liu Jo, Marc Aurel ja Apart. Putiikissa on laaja valikoima mm. erilaisia mekkoja, kenkiä,koruja ja takkeja monissa eri koossa.Asuja arkeen ja juhlaan.
Ihastuin näyteikkunassa olleisiin Liu Jon nilkkureihin ja hankin ne. Niissä on kaunis teräväkärki, kaunis matalakorko ja ne saavat jalat näyttämään siroilta.Jos et ole vielä poikennut sympaattisen ihanassa HAPPY!ssa niin nyt on se aika. Siellä saa asiantuntevaa palvelua ja kauniita vaatteita sekä asusteita. Suosin pieniä putiikkeja, koska niistä saa henkilökohtaista palvelua, yksilöllisiä vaatteita sekä asusteita ja haluan tukea pienyrittäjiä.
HAPPY MIND, HAPPY LIFE!”Ensisijainen tavoitteemme on tehdä asiakkaillemme rento ja ystävällisen ilmapiirin vaateliike jossa voi rauhassa katsella ja sovitella vaatteita, kenkiä ja asusteita.Ja Happyssä asiakaspalvelu on KAIKEN a ja o!Tavoitteemme on omalta osaltamme olla jatkamassa Helsingin kivijalkaliikkeiden mahtavaa perinnettä. Olemmehan yrittäjiä jo 3. polvessa!”
HAPPY!Fredrikinkatu  41,Helsinki050  347 3673HAPPY! löytyy myös Facebookista, Klik*

Lue koko postaus tästä