Vinkki: Sand Mikonkatu Helsinki

Kuvaukset vaatemerkki Sandin kanssa on ollut erittäin mieleinen, koska heidän vaatteensa kestävät hyvin hoidettuina vuosikymmenestä toiseen. Harrin matkassa maailmalla-bloggaajan kanssa kuvasimme nämä upeat yhteistyöasut Kämp hotellin ala-aulassa. Kuvaajana toimi Sofia.

Takkini löydät tästä
Jumpsuitin löydät täältä.
Harrin bleiserin löydät täältä.Myös Harrin ulkotakki löytyy täältä ja housut ovat myös Sandin.Mustat housut ovat muotoilevat ja niissä on kaunista kiiltoa.

Musta jumpsuitini on todella ihanaa joustavaa kangasta, joka sopii hyvin myäs matkalle, koska sen kangas ei rypisty.Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, kun kokeilin tätä jumpsuitia päälleni. Asun viimeistelee upea hakasilla kiinni laitettava takki.Tämä asu on niin klassisen ajaton, ettei sillä ole paras ennen päivämäärää.

Harri löysi Sandin valikoimista todella taitavan myyjän avulla upean bleiserin, talvitakin, huivin sekä mustat housut.Näillä asuilla pääsee monta vuotta eteenpäin, koska Sandin laatu on todella kestävää.Sand Mikonkadulla asiakas huomioidaan yksilöllisesti ja asiakaspalvelutilanne on todella lämminhenkinen kuohuvineen kiireettömässä atmosfäärissä.

Sand Copenhagen Concept StoreMikonkatu 400100 Helsinki050 4119735


Silmälasit: SynsamKengät: Minna Parikka Tikkarikorkkarit

Harrin neulepaita on Tommy Hilfigerin uutta mallistoa.

Lue koko postaus tästä