VINKKIPOSTAUS BERGAMO | OSA 1/2

Vihdoin olisi vuorossa lupaamaani vinkkipostausta Bergamosta, ja tässä postauksessa kerron hieman majoituksestamme, kulkuyhteyksistä sekä vanhastakaupungista. Ennen reissuamme etsin jonkin verran myös itse tietoa netistä, josta olikin apua esim. junalla matkustaessa. Toivottavasti näistä vinkeistä on jotain hyötyä Bergamoon joskus matkustaville!

Majoitus ja lentokentältä saapuminen
Hotelliksemme valikoitui pienen selailun jälkeen keskitason B&B Hotel Bergamo. Koska lentomme oli perillä vasta puolenyön aikoihin, koimme helpoimmaksi vaihtoehdoksi napata lentokentältä suoraan taksin (noin 5km matka maksoi meiltä 25€).

Koska hotellin respa oli tuohon aikaan jo suljettu, jouduimme kirjautumaan itse sisään ulko-oven luona olevalla automaatilla. Valitettavasti se ei kuitenkaan jostain syystä toiminut odotetulla tavalla, joten joduimme odottelemaan pienen tovin, että joku vastaisi soittamaamme ovipuhelimeen ja päästäisi meidät sisään. Saimme kuitenkin lopulta tarvittavan PIN-koodin ja pääsimme nukkumaan, mutta onhan tuo hieman ongelmallista, jos automaatti ei toimi niinkuin pitäisi, etenkään yöaikaan..

Huone oli tosiaan perussiisti, mutta itseäni hieman häiritsi ettei siellä ollut esimerkiksi jääkaappia veden säilytystä varten. Myös seinät olivat

Lue koko postaus tästä