Virkattu pöllö unimaski

Ompele turkoosit kappaleet keskeltä yhteen ja kiinnitä nokka keskelle.
Menoa ja meininkiä ei ole puuttunut pääsiäisen ja vapun vietosta. Siksi onkin hyvä, että kotoa löytyy pehmeä silmämaski, jolloin voi nukkua vaikka pihalla lämpimien peittojen alla rauhassa. Sekään tosin ei aina onnistu edes unimaskin kanssa kun meillä paljon huomiota vaativa prinsessa Nuppu, jota tarvitsee palvoa läpi unenkin ja suuren suuri vaarallinen susi, jonka ainut tehtävä on suojella äitiään kaikelta pahalta. Meidän tytöt ovat kyllä niin minun ja mieheni yhdistelmät, tytöillä on yhtä karvainen ulkomuoto kuin miehelläni ja minun upea luontoni. 
Meidän tytöistä ei kuteinkaan pitänyt tämän enempää kirjoittaa, vaan tästä maskista. Itselläni on yksi maski, jonka olen saanut jonkin yöpuvun mukana. Se on tehty flanellista ja on ihanan pehmeä. Vaikka suloinen onkin, niin se ei kuitenkaan ihan toimi minulla. Sen vuoksi ompelin neuleen jämästä toisen ja sitä olen käyttänyt aika paljon. Mutta tämä virkattu on oikeastaan kaikkein eniten minulle sopiva juttu. Virkkasin tämän

Lue koko postaus tästä