Visan Vieraskynä: Hääjuomien hakureissu

Hääpaikkamme yksi kriteereistä oli se, että sinne voi tuoda omat juomat. Tällöin voisimme vieraille tarjota juomia ilman, että joutuisimme konkurssiin. Näin ollen lähdimme toisen bestmanini kanssa viime lauantaina suuntaamaan kohti Viroa omalla autolla.

Aamu alkoi hyvin väsyneissä tunnelmissa. Olin nukkunut aika huonosti ja kun nappasin Johanneksen kyyntiin Leppävaarasta huomasin, ettei hänkään ollut pirteimmästä päästä. Aikainen aikataulu johtui Eckerön aikatauluista. Eckerö valittiin puhtaasti hintaperustein. Eckeröllä matka kustansi reilu 50€ ja muilla tarjoajilla auton kanssa matka olisi maksanut selvästi yli satasen.


Pääsimme aamulla Länsiterminaalille hyvissä ajoin. Etukäteen maksettu matka mahdollisti nopean pääsyn jonottamaan laivaan nousua. Olimme sopineet, että laivalla heti suuntaisisimme aamiasbuffettiin aamupalalle ja kahville. Buffan tarjonta oli kyllä mieleen. Pekonia ja muita lämpimiä perinteisiä aamupaloja riitti sekä maku oli äärimmäisen hyvä. Näin pystyimme herättelemään itseämme ja viettämään tunnin rauhassa kahvia juoden. Ruokailun jälkeen oli aika käydä tarkastamassa Tax freen hintoja. Sanden kanssa olimme tehneet listan haluamistamme juomista ja niiden hinnoista Tallinnan puolella.

Lue koko postaus tästä