Visan Vieraskynä: Tämän hetken tunnelmat ja asuvalinta

Nyt kun kesälomat alkavat, niin on aika päästää hieman vapaalle. Työstressi on pitänyt hääajatukset huomattavasti taka-alalle, mutta nyt tuntuu, että hääasioillekin on aikaa. Sandekin on viimeisen kuukauden aikana ollut hyvin rentotunnelmainen häitä kohtaan. Toisin sanottuna, minua ei ole painostettu juuri mihinkään. :). Tällä hetkellä on vielä sellainen tunne, että häät ovat kaukana ensivuonna, mutta pikkuhiljaa mieleen on tullut tunne, että pitää alkaa tekemään asioita.

Kesälomalla olisi tarkoitus mennä katsomaan Sandelle vihkisormusta Tampereella. Hänen valitsemansa sormus on mielestäni erittäin elegantti ja sopii kihlasormuksen kanssa todella hyvin yhteen. Toivottavasti se olisikin mieleinen.

Ei SE sormus.
Seuraavana omana tehtävänä näkisin, näin ”Juomavastaavana”, että pitäisi puna- ja valkoviinit valita. Pitäisi käydä tutustumassa Viron juomavalikoimaan internetin ihmeellisessä maailmassa ja käydä poimimassa maistiaisia Alkosta. Tämän varmaan toteutamme viimeistään elokuussa.

Viimeksi pähkäilin asuvalintaani. Olen tällä hetkellä melko varma, että valitsen frakin. Frakki on erittäin tyylikäs ja klassinen valinta. En myöskään usko, että tulee ainakaan lähitulevaisuudessa olemaan tilaisuuksia, jossa pääsisin

Lue koko postaus tästä