Visiitti sairaalaan ja jäätelökuuri

Vietin eilen ”laatuaikaa” TYKSin päiväkirralla, kun nenänielustani otettiin se biopsia, joka viime viikon maanantaina epäonnistui korva-nenä-kurkkupolilla. Piti siis oikein nukuttaa toimenpidettä varten ja hyvä olikin niin, sillä yhdellä kudosriekaleella ei kuulemma ihan selvitty.

Nenänielussa on siis jotakin ”aktiviteettia”, joka on jo vuosia näkynyt PET-kuvissa, ja joka on nyt vain voimistunut, ollen kuitenkin viime vuonan vaimeampaa kuin yleensä. Mitään kasvaimenomaista ”klumppua” siellä ei kuitenkaan knk-lääkärin mukaan nyt näkynyt, vaikka minusta koko ajan tuntuukin, että nenän ja kurkun välimaastossa on ”jotakin”, joka ei tule niistämällä ulos.

Tulokset tulevat parin viikon kuluttua, ja ainoa, mitä tähystyksessä näkyi oli röpelöisenä näkynyt limakalvo. Loppupäivä meni eilen tukevassa opiaattihumalassa ja jäätelöä syöden, kuten tämäkin aamu. Mitään kuumaa ja hapokasta kun ei saisi kurkustaan alas laittaa, eikä tee mielikään, sen verran tuota nenänielun seutua kirvelee ja särkee. On muuten aika harvoja ruokis, jotka ovat kylmiä ja pehmeitä ja joita nyt voi syödä. Jätski ja jogurtti/viili, jääkahvi…siinä ne. Varmaan nämä

Lue koko postaus tästä