Voiko mies ja nainen olla ystäviä?

No nyt tätä pohdintaa tulee kyllä multa koko ajan, toivottavasti ette kyllästy! Tämä vaan lojui luonnoksissa ja mun piti julkaista tää jo aiemmin, mutta olin niin epävarma jälleen mun tekstistä, että jäin luonnosteluvaiheeseen. No mutta hei, kiitos kommenteistanne postaukseen Täytyykö joka postauksen olla tarkasti suunniteltu? koska sen pohtiminen ja teidän kommenttinne sai muhun rohkeutta, nyt on pakko pistää tämä teksti maailmalle. Sopivasti Ystävänpäiväkin on tänään, että sain päivään sopivan aiheen ulos.

Anyway aiheeseen, tämän postauksen julkaisuun keräsin tosiaan ihan hirmuisesti rohkeutta, mun on pakko tulla purkamaan ja pohtimaan kyseistä aihetta teidän kanssanne. Kyseinen aihe on ollut mulla mielenpäällä ihan tuolta kesästä 2018 asti, sillä tää on käynyt todella lähellä minua ja vieläpä ihan harmittavan moneen otteeseen. Eli siis ikuinen kinkkinen kysymys, voiko mies ja nainen olla ystäviä?

Se on täysin mahdollista, mutta mä en ymmärrä miksi niin usea ihminen, etenkin anteeksi yleistys täällä Suomessa, ei ymmärrä moista asiaa, jonka pitäisi olla jo

Lue koko postaus tästä