Voiko unelmien kylpyhuoneeseen paeta vain haaveissa?

Voiko unelmien kylpyhuoneeseen paeta vain haaveissa?
Kun työpäivä on päättynyt ja olo todella nuutunut ja väsähtänyt raskaan päivän jälkeen, niin mikäs sen ihanampaa, kuin sytyttää kynttilä upeaan kylpyhuoneeseen, jossa tyylikkäästi muotoiltu amme odottaa pehmoisen ja ihanalta tuoksuvan vaahdon kera. 

Saat sukeltaa suloiseen kylpyyn, paeta omaan rauhaan ja sulkea kaiken muun ympäriltä. Nollata kaikki ja avata pullo, joka on ollut sopivasti viileässä ja  kaataa lasiin kuohuvaa ja nautiskella. Näinhän se tapahtuu aina elokuvissa.Todellisuus ja arjen toiminnot kylpyhuoneessa
Noinhan se pitäsi mennä, mutta arjen kuvioissa se voi olla aivan toisenlaista. Yleensä kun tuohon vaiheeseen pääset, että ajattelet suuntaamista sinne kylpyhuoneeseen, niin johan siellä on oven takana joku perheenjäsenistä hoputtamassa, että kauanko vielä menee? 

Mennessäsi tyhjennät vielä pyykkikoneessa olleet pyykit kuivumaan narulle ja sijoitat sen telineen mahdollisesti sinne kylpyhuoneen nurkkaan. Kuulostaako tämä tutummalta?


Niin ja jos olisikin vielä se kylpyamme, jossa istuisi, lasissa kuohuvaa  ja lilluisi ihanassa kylpyvaahdossa. Meillä kun on sauna ja suihku. En tosin ammetta oikeasti kaipaa, mutta olisihan

Lue koko postaus tästä