Voimaharjoittelun käsikirja by Tuomas Rytkönen

*Kirja saatu arvostelukappaleena Fitrakaupasta

Nonnih, sain sitten käsiini sellaisen kirjan, joka ei jätä kylmäksi tietomäärältään! Sanotaanko, että oma pipo pyörii vieläkin ja vasta pienen osan on tuo oma aivokapasiteettini pystynyt käsittelemään. Ja ihan mielettömän hyvä näin!


Voimaharjoittelun käsikirja – opas teoriaan sekä käytäntöön.Omat lähtökohdat kirjaan ovat juurikin amatöörinä, haluna oppia lisää. En ole ammattilainen, ja näin tunnen, että kirjalla on vielä enemmän annettavaa tällaiselle tavalliselle tallaajalle. Mutta myös ammattilaiselle, joka haluaa yhdestä kirjasta löytyvän kaiken tutukitun tiedon, mitä tällä saralla tarvitsee! 
Sehän tässä on se mahtavin juttu, että joka ainoa asia, jota tässä tulee vastaan, on tutkittua titetoa.

Kirjan kirjoittaja Tuomas Rytkönen :Voimaharjoitteluun erikoistunut liikuntabiologi.Suomen johtavan Voimavalmentaja- koulutuksen laatija ja pitäjä (Trainer4You)Fysiikkavalmentanut kovalla tuloskehityksellä kymmenien urheilulajien urheilijoita ja kuntoilijoita.Edellä mainittuihin kuuluu mm. NHL- ja KHL- jääkiekkoilijoita, kymmeniä voimailulajien SM- mitalisteja ja sekä useita SE- urheilijoita eri tahoille, mm. Suomen keihäsmaajoukkueelle.
Että tällainen ammattilainen kirjan takana, huh! Laitan vielä sisällysluettelot kuvina, niin saa käsityksen kirjan monipuolisuudesta:


Ilman lihasten voimantuottoa

Lue koko postaus tästä