Voimannostoa ja asupostaus wannabe Walking dead- tyyliin

Moikka kaikki! Mahtavaa maanantaita ja arvatkaas, onko lepoviikko treeneistä? Yes, on! Ihanaa! Kroppa alkoi jo pikkaisen olemaan väsy 7vkon puristuksesta, mutta editystäkin on tapahtunut!
Meni penkkipunnerruksessa 3RM (Repetition Maximum) 70kg, yes yes!!!! Eli se ykkönen on sitten yli 70kg….jopa jonkin verrankin. Hard work does pay off!

Oli siinä sitten maastaveto ja kyykkykin, mutta hmm…odottelelen valmentajan kommentteja niistä. Olisin halunnut niiden olevan vähän paremmat, toki 100kg on  molemmissa pitkälti rikki, eli päälle 100kg mutta olisi saanut ehken olla enemmän päälle kuin oli. Hyvä puoli tässä omassa kriittisessä ajattelussa on se, että vain ja ainoastaan näin itselläni se kehitys menee eteenpäin. Jos olisin tyytyväinen, niin eihän sitä nälkää enempiin painoihin olisi ja se kehitys tyssäisi tähän.

Vinkkasin tuossa jonkin aikaa sitten, että pieni hups ja klik meni H&M:än suuntaan, ja tässä osa1 laatiokon sisällöstä :).

Itselläni on vastoin Anna Wintourin suosituksia, joita ovat: käytännöllisyys, maskuliinisuus ja moderni office- look, täällä pauhaavat Walking dead- tyyliset fibat. Eli

Lue koko postaus tästä