Voita liput I Love Me -messuille!Kuvat Messukeskus
Mitä tämä on? Postaus torstaina? Blogissa on nimittäin arvonnan aika ja arvottavana on kaksi lippua I Love Me -messuille! 
Olen vuosien ajan aina ajatellut näille messuille lähteväni, mutta ne kun sattuvat olemaan syyslomien aikaan, niin olen aina ollut ulkomailla. Nytpä olen kerrankin vuosien odotuksen jälkeen Suomessa tämän viikonlopun ajan ja pääsen itsekin messuille osallistumaan! Sain messuille bloggaajapassin sekä kaksi lippua arvottavaksi yhdelle onnekkaalle lukijalle.
Messuthan ovat jo viikon kuluttua eli 20-22.20, eli nyt on sitten arvonnalla kiirettä. Jaossa on siis kaksi lippua yhdelle voittajalle. Liput oikeuttavat käyntiin messuilla yhtenä päivänä. Kyseessä ovat Suomen suurimmat kauneus- ja hyvinvointimessut. Tutkailin jo hieman viikonlopun ohjelmaa sekä siellä edustavia merkkejä ja sieltä löytyy varmasti jotain kivaa kaikille. 
Haluaisitko voittaa kaksi lippua I Love Me -messuille?
1. Voit osallistua arvontaan jos olet blogini lukija. Toisen arvan voit saada, jos seuraat minua Instagramissa (@Sara.Oona). Voit siis yhteensä osallistua kahdella arvalla.
2. Osallistuaksesi jätä kommentti tähän postaukseen. Kerro kommentissasi:- Mistä pidät minun

Lue koko postaus tästä