Voita meikkipussillinen essence meikkejä!

*Palkinnon sponsoroi essence Suomi ja kulmamaskara saatu
Nyt on aika hemmotella teitä vielä ennen joulua pienellä jouluarvonnalla. Essence on meikkisarja, jolta löytyy monia jäätävän hyviä meikkejä, jotka jopa peittoavat kalliimmat meikkisisarensa tai ovat ainakin yhtä hyviä. Essence ilahdutti tänä vuonna muutamalla meikillä ja Fab Riia K:n ihanalla joulukranssilla ja halusin laittaa iloa myös eteenpäin. 
Vinkkinä väliin, Riialta voi tilata maailman ihanimmat kukkakimput, kranssit, kukkapäähineet ja Riia on vielä huipputaitava meikkaaja, joten jos olette meikkiä vailla, niin ehdottomasti Riiaan yhteyttä. Riia kun sattuu olemaan vielä aivan mahtava tyyppi, jonka meikattavaksi on rentoa istuskella. 
On aivan huippua, että Suomesta saa nykyään essencen meikkejä, jotka eivät tee lovea lompakkoon ja voi jopa rohkeammin leikitellä meikeillä tai testailla meikkejä, kun ei tarvitse arvuutella, raaskiiko käyttää 30-50e yhteen meikkituotteeseen. 
Essencen kynsilakat ovat älyttömän hyviä ja niitä palkintopussukkaan kuuluukin useampia. Tätini juuri kertoi, ettei käytä enää muita kuin essencen ripsareita ja essencen ripsarit ovat saaneetkin hurjasti kehuja kaikkialla. Niitäkin tulee

Lue koko postaus tästä