Voita Raili Hulkkosen ihanaa kosmetiikkaa!

*Sisältää saatuja ilmaistuotteita ja osa kuvista lehdistökuvia
Wow, koko kansan rakastamalta meikkitaiteilijalta Raili Hulkkoselta on tullut oma kosmetiikka-ja meikkisarja. Lanseeraustilaisuuteen en valitettavasti päässyt ja ihastelin somessa, miten Railin ystävät Satu Silvo, Paula Koivuniemi ja mm. laulaja Erin ja moni muu olivat paikalla ja ilo lanseeraustilaisuudessa oli ylimmillään. Raili on todella rakastettu persoona. 
En ole koskaan päässyt istumaan Railin meikattavaksi, mutta hän vaikuttaa hurmaavalta persoonalta livenä ja muutenkin eri kanavissa nähtynä. Rakastan tätä sanomaa, ”aikuiselle naiselle hehkua”, sillä jos se luontainen hehku alkaa hieman hiipua, niin apukeinona otetaan tietenkin vastaan kosmetiikka. Keneen voisi kosmetiikan suunnittelijana luottaa parhaiten, kuin Suomen parhaimpiin kuuluvaan meikkitaiteilijaan Railiin. Sarja pitää sisällään niin huulipunia, siveltimiä, kuin hehkua antavia kauneusseerumeja, meikkivoiteita, kauneusvoiteen ja primerin ja paljon muuta. 
Sain testiin sarjan viisi tuotetta: 
Pro Glow Perfecting Foundation, joka on kevyt meikkivoide aikuiselle iholle ja voiteen titaanioksidi antaa UVA-ja UVB-suojan. Tämän alle kannattaa ehdottomasti laittaa alle primer.
Pro Glow Primer, parantaa meikin pysyvyyttä, tasoittaa ihoa mm. omalla