Vuoden 2018 Bette Boxien topit ja flopit

Moikka! Tein jo vuosi sitten katsauksen kuluneen vuoden Bette Boxeihin ja valitsin niihin sitten perustelujen kera kolme boksia, jotka ovat mielestäni olleet vuoden parhaimpia ja toiset kolme, jotka taas ovat olleet huonoimpia. Tänä vuonna Bette Boxien taso ylipäätään on vaihdellut mun mielestä todella paljon. Osa bokseista on ollut todella hyviä, mutta välillä ollaan menty laadussa alaspäin ja lujaa. Vuotta ei kovin maireasti lopetettu, sillä itsehän petyin joulukuussa saamaani boksiin ihan valtavasti, mutta mitkäs boksit sitten valitsin toppeihin ja mitkä floppeihin?

Topit:

Bette Box Huhtikuu 2018

Huhtikuun boksi pääsi suosikkeihin muutaman superhyvän tuotteen takia. Schwarzkopf Gliss hoitosuihke, Mossan kasvoöljy ja Bio2You silmänympärysnaamio olivat todella mieluisia mulle ja kokonaisuus toimi hyvin. Nuo pienet meikkisiveltimet eivät niin kiinnostaneet enkä ole varma onko mulla noita edes enää. Myöskään Lumenen peitekynä ei pahemmin ole käyttöön päässyt, mutta ei sekään huono tuote missään nimessä ole. Alkuvuoden bokseista tämä oli ehdottomasti kaikkein paras!

Bette Box Syyskuu 2018

Bette koki kesän jälkeen pienoisen muutoksen parempaan suuntaan ja syyskuun boksista löytyi huimat kolme meikkituotetta! Dödö oli pieni miinus, mutta vain hyvin pieni, kun muu boksi oli niin hyvä ja mulle mieluinen. Ziajan misellipuhdistusgeeli multa löytyi jo entuudestaan, mutta koska pidän siitä, ei mua haitannut lainkaan saada toista pulloa boksista. Tässä vaiheessa mulla alkoi taas herätä toivo sitä kohtaan, että boksien taso lähtee oikeasti nousuun ja onneksi sitä pientä nousukiitoa kestikin hetken aikaa. Toivottavasti ensi vuonna päästään taas samalle tasolle boksien kanssa.

Bette Box Lokakuu 2018

He syyskuun boksin perään tuli toinen todella hyvä boksi. Varsinaiset tuotteet, eli käsivoide, huulipuna, kasvovoide ja seerumi ovat kaikki päätyneet käyttöön ja osoittautuneet hyviksi. Tamponit ja muut intiimihygieniatuotteet voitaisiin mun mielestä jättää bokseista pois, mutta eipä tolla nyt niin väliä ollut, kun sisältö oli muuten hurjan hyvä. Tää saattaa jopa olla mun suosikkini koko vuoden bokseista, pidin tästä ihan mielettömästi ja vastaavanlaisia bokseja toivoisin tulevan myös jatkossa.

Flopit


Bette Box Toukokuu 2018

Muumiponnareita, vappuväriä ja jo aiemmin tullut aurinkovoidenäyte? Joo ei kiitos. Lumenen naamio ja Richin hiustuote ovat mulle hurjan mieluisia, mutta ei kaksi tuotetta valitettavasti riitä korvaamaan koko boksin sisältöä. Tässä oli mahdollisuus hyvään, mutta floppihan tämä mun silmissäni oli. Muumiponnarit annoin eteenpäin, vappuväri löytyy yhä multa kaapista kun en tiedä mitä sillä tekisin. En tainnut olla ainoa, joka ei ihan ymmärtänyt tätä boksin sisältöä ja vaikka muumit kivoja onkin, en silti ehkä laittaisi muumituotteita kauneusboksiin.

Bette Box Elokuu 2018

Tää floppasi ihan jo arvonsa puolesta, sillä jos ilmaisnäytteet otetaan pois, oli tämän arvo reippaasti alle 20 euroa ja niiden ilmaisnäytteidenkin kanssa alle 30 euroa. Yes To naamio, Doven vartalovoide ja Love Beauty and Planetin hiustuotteet olivat ihan kivoja. Iberon meikkisienille mulla ei ole käyttöä, Hohteen voide tuoksui mun nenääni liian epämiellyttävältä eikä tuoksunäytteet yleensä kiinnosta. Shampoon oon käyttänyt loppuun, samoin Yes To:n naamion, mutta esimerkiksi tota vartalovoidetta en pahemmin ole käyttänyt. Ei vaan kiinnosta tarpeeksi, kun kaapit pursuaa noita jo muutenkin.

Bette Box Joulukuu 2018

Ei ole floppipostausta ilman joulukuun boksia! Tästä oli liikkeellä useita eri versioita ja valitettavasti mä sain tietysti sen omasta mielestäni huonoimman version. Manna Kadarin primer on tullut aiemmin enkä siitä pidä, ja se olikin se tuote, joka aiheutti mulle tässä sen suurimman pettymyksen. Kokonaisuutena tää jäi muutenkin tosi valjuksi eikä tuo Cutrinin hiuslakka (joka oli ainut tuote, mikä mua alunperin kiinnosti) boksia pelastanut. Varsinkin kun sekään ei ollut erityisen hyvää. Suomeksi sanottuna mulle jäi tästä käteen tasan tuo patukka ja sehän onkin juuri se lopputulos, mitä kauneusbokseilta toivon! Voisin runoilla tästä vaikka miten pitkään, mutta eiköhän mielipiteeni tullut jo selväksi.

Ensi vuoden Bette Boxeilta toivon todella sitä laadun parantumista. Joulukuun boksi oli loistava esimerkki sisällöstä, mitä en toivo boksissa näkevän. Samoja tuotteita en kaipaa bokseihin vuoden välein ja brändejäkin voisi käyttää hieman laajemmalti eikä laittaa samaan boksiin esimerkiksi kahta meikkituotetta samalta brändiltä, kuten joulukuussa. Toivoisin myös yhtenäisyyttä boksien sisällön suhteen. Tänä vuonna sisällöt ovat vaihdelleet ihan hurjan paljon ja bokseista on ollut liikkeellä ties miten montaa eri versiota. Mun mielestä olisi parasta, jos kaikki saisivat pääasiassa aina samat tuotteet tai tuotteet, jotka ovat verrattavissa toisiinsa. Pitkäaikaistilaajille on jo monta vuotta tullut silloin tällöin extratuotteita ja ne on ihan ok, mutta tänä vuonna tuntui, että monesti koko boksin sisältö riippui pitkälti siitä, onko pitkäaikaistilaaja vai ei. Tammikuun muutoksia odotellessa!

Mitkä ovat teidän suosikkeja ja inhokkeja tämän vuoden Bette Boxeista? Ootteko kenties samaa vai eri mieltä mun kanssa? 🙂

Hyvää joulua kaikille lukijoilleni ♥

Lue koko postaus tästä