Vuoden 2018 hääsesonki on nyt kuumimmillaan

Hääsesonki on nyt kuumimmillaan ja sehän tarkoittaa sitä, että monet bloggaajatutut menee naimisiin.

Tuntuu tavallaan hassulta, että osan noista tyypeistä matka meidän kanssa ”päättyy” tavallaan tähän kesään. Vaikka jotkut saattaa blogin jälkeen kirjoitellakin häistä tarkemmin pidemmänkin aikaa ja kirjotella häämatkasta sun muusta, niin (niin karulta kun se kuulostaakin) ei se ole sama asia, kun olla yksi morsiamista ja jännityksellä kihistellä, että mitä tekemättä ja mitä tehty sekä montako päivää häihin.

Toki se on luonnollista, että hääblogit päättyy aikanaan ja morsiamena olo päättyy joskus (luojan kiitos). Itseäni ainakin jännittää ja mietityttää, että mitä tapahtuu sitten ”tahdon” -sanan jälkeen. Jonkun aikaa voin kirjoittaa omista häistä, mutta ei niistäkään viitsi kuukausitolkulla velloa.

Samalla kun osa meidän ihanasta hääbloggaajaporukasta menee naimisiin, niin tuntuu että nyt on myös kova sesonki uusien hääblogien ilmaantumiselle. Heidän kanssaa jatketaan sitten tätä kihinää ja laskua hääpäivään ja sitten joku päivä he jatkavat tätä puuhaa ilman minua ja nykyisiä tuntemiani hääbloggaajia.

Olen kuitenkin superonnellinen,

Lue koko postaus tästä