Vuoden 2018 tähtihetket

Vuoden luultavasti viimeisessä postauksessa voisin käydä vähän läpi vuoden 2018 tähtihetkiä. Yritän listailla näitä aikajärjestyksessä, mikäli vain on mahdollista ja osa tähtihetkistä liittyy häihin, osa meidän parisuhteeseen yleisesti.

Ensi vuoden morsian!Se tunne, kun vuosi vaihtui 2018:aan ja tajusi, että hitsi, ensi vuosi on meidän häävuosi! Iik sitä onnea ja jännitystä! Isoja asioita ollaan saatu lyötyä lukkoon ja kaikkea jännää on tehty kuluvan vuoden aikana. Tammikuussa pidettiin myös ensimmäinen häätiimin palaveri, mikä oli tosi jännittävää.
Yhteisen omakotitalon ostaminenOstettiin mulle 24-vuotissynttärilahjaks maailman söpöin omakotitalo Espoosta. Elämä on ollut mitä parhainta lisätilan ja upeiden puitteiden ansiosta viimeiset 10 kuukautta.


Hääpuvun hankintaKyl te tiiätte miks tää on täällä. ♥
Hääbloggaajien päiväJa siihen osa 2. Tämä päivä oli kertakaikkisesti ihan huippu ja tiivisti sen, minkä takia kannattaa hääblogata: ryhmähenki, uuden kokeilu ja kanssamorsiamien tuki on ihan korvaamatonta. Vaikka meininki on netin välitykselläkin lämmin, on meno jotain vielä paljon parempaa, kun oikeesti tapaa nää kollegat livenä, ihan mahtavaa! 🙂


Hääpaikka äitienpäivänäKäytiin juhlistamassa

Lue koko postaus tästä