VUODEN 2018 TAVOITTEET

Päätin jo hyvissä ajoin,että en tee mitään uuden vuoden lupauksia, kun en niitä varmaan kuitenkaan pitäisi. Itelle on niin helppo luvata ja sitten vaan unohtaa. Joten ehkä helpompi on vaan tehdä tavoitteita ja lähteä tavoittelemaan niiden pohjalta parempaa elämää. Ei sillä,että mun elämässä olis jotain vikaa, mutta aina löytyy jotain pientä korjattavaa tai fiksattavaa.
– Herkkulakko. Päätettiin T:n kanssa, että pudotetaan molemmat painoa jokunen kilo ennen Californian reissua – ei millään kitulaihiksella vaan ihan vaan sillä, että ei osteta mitään herkkuja kotiin eikä töihinkään ja syödään terveellisemmin. Sovittiin jo ennalta parit päivät, jolloin saa syödä vapaammin, mutta muuten mennään aika protsku+kasvispainotteisesti. Tässä kohtaa valehtelisin, jos väittäisin ettei parisuhde ja sohvannurkka oo meitä lihottanut..
– Enemmän askeleita askelmittariin päivittäin. Väittäisin,että kaikilla on puhelimessa askelmittari, joten yks mun tavoite on kerätä joka päivä vähintään se 10 000 askelta. Ei pitäis olla iso homma, mutta aina ei vaan huvita.. Ehkä mä lataan sen Harry Potter-

Lue koko postaus tästä