Vuoden 2018 tavoitteiden kohtalo

Tammikuun alussa asetin itselleni muutaman tavoitteen, joihin mun tulisi pyrkiä vuoden aikana. Nämä eivät olleet mitään varsinaisia uudenvuoden lupauksia kuitenkaan. Jos et oo lukenut kyseistä postausta, pääset sinne tästä. Nyt kun vuotta 2018 on kulunut jo kaksi kolmasosaa niin ajattelin, että olisi pienen pohdiskelun aika kuinka tähän mennessä on käynyt. 


Ensimmäisenä tavoitteena mulla oli, että haluaisin päästä kouluun. Haaveena mulla oli kauppis. Ja sinnehän mä taas viime keväänä hainkin kolmatta kertaa. Opiskelin pääsykokeeseen tosi paljon, mutta koulupaikka jäi saamatta. Tämä tavoite ei siis ole toteutunut ainakaan vielä. Oon alkanut pohtimaan onkohan kauppis sittenkään se oikea opiskelupaikka mulle ja alkanut miettimään toisena vaihtoehtona myös tradenomiksi opiskelua ammattikorkeakoulussa. 

Musta tuntuu, että oon jonkinlaisessa umpikujassa enkä osaa päättää haluaisinko tällä hetkellä enemmän opiskelemaan vai töihin. Jos löytäisin jonkun kivan työn, niin ehtisihän sitä sitten myöhemminkin vielä opiskella. Toisaalta myös kosmetologin työt yrittäjyyden muodossa kiinnostais, mutta siinä olisi sitten tosi paljon työtä ja vastuuta. Tällä hetkellä

Lue koko postaus tästä