Vuoden 2019 parhaat ihonhoito-ja hiustenhoitotuotteet ja tuoksu!

*Kosmetiikka saatuja ilmaistuotteita paitsi Estee Lauder kauneusboxi
Vuoden 2019 parhaat ihonhoito-ja hiustenhoitotuotteet ja tuoksu! 

Nyt on käynyt jännästi, että huomaan osittain toistavani itseäni, sillä vuoden 2019 suosikeissa on ihan samoja kosmetiikkatuotteita kuin vuoden 2018 suosikeissa.
Blogin puolesta olen testannut aikoinaan paljon ihonhoitotuotteita, mutta vuonna 2019 jämähdin tai jämähtää on täysin väärä sana kuvaamaan rakkautta ja sitä fiilistä ja tunnetta, mitä ne omat lempparit omalle iholle antaa. 
Vuonna 2019 jätin kuukausittaiset ihonhoitotuotteiden testaamiset minimiin ja aloin keskittymään niihin tuotteisiin, joita eniten rakastan. Sensaista on tullut jo vuosien saatossa oman ihonhoidon numero 1. Voisiko se olla niin, että japanilainen suunnittelu toimii myös suomalaisen herkälle iholle niin erinomaisesti. Merkillistä yhteyttä japanilaiset ja suomalaiset tuntevat monissa asioissa toisiinsa. 
Olen käyttänyt Sensain tuotteita vuosia ja ostanut näitä tuotteita alunperin itse. Onnekseni olen saanut maahantuojalta uutukaisia tuotteita testiin ja nyt vielä kaiken kukkuraksi täysin uuden Sensai-sarjan tuotteita, joista myöhemmin mahdollisesti lisää. Sillä jännän äärellä ollaan, voiko uutukaiset Sensain ihonhoitotuotteet peitota vuosien rakkauden

Lue koko postaus tästä