Vuoden 2019 projektit


Alunperin minun ei pitänyt tänä vuonna pitää mitään projektia mutta tarkemmin kun aloin miettiä, niin olisi syytä astua askeleen eteen päin näissä hommissani. Aloitin Vuosi ilman uusia vaatteita -haasteen vuonna 2013 ja silloin lähdin liikkeelle siitä, että lopetan kaupoissa kiertelyn ja lopetan älyttömän shoppailun, eka vuosi mentiin sillä tavoin ja seuraavana vuonna alkoi pelkkä tuunaus ja vanhojen korjaus. Viime vuonna en osallistunut enää ollenkaan ja asiat muuttui muutoinkin aika valtavasti. Koskaan en täällä kuitenkaan ole noita asioita jakanut ja se onkin yksi asia miksi haluan pyörtää päätökseni olla osallistumatta mihinkään ja tehdä asiat ihan eri tavoin kuin silloin 2013.

” Käsityblogit -ryhmässä myös nyt kiivaasti suunnitellaan omaa vuoden kestävää projektia, johon olen osallistumassa. Julkaisen siitä tiedot kunhan on päätetty mitä vuosiprojekti pitää sisällään.”

Minun lupaus tänä vuonna on se, että en osta vaatteita edes kirppareilta. Pyrin myös tekemään tarkempaa kirjaa tästä hommasta. Mutta siitä huolimatta, että en osta kirpparilta juttuja (paitsi jos

Lue koko postaus tästä