Vuoden eka viikko

Mun piti tulla kertomaan teille tänne fiiliksiä tammikuun ekasta viikosta. Siitä, kuinka olin flunssassa, ja nukuin pois uuden vuoden juhlinnan jälkeisiä univelkoja. Kuinka päätin olla ensimmäistä kertaa stressaamasta blogista, kuvaamisista tai mistään muusta. Siitä, kun makasin kaksi päivää liikkumatta ja katsoin The Crownin kokonaan yhtä soittoa. On muuten hiton hyvä sarja.


Tekis mieli kuitenkin kirjoitella ihan ihme liirumlaarumia elämän ihmeellisyydestä. Siitä, kuinka välillä kaikki on ihan paskaa, mutta välillä taas sitä kävelee hymyillen ympyrää . Kirjoittelen tätä tällä hetkellä hymyssä suin, enkä ees tiedä mikä mut saa näin hyvälle tuulelle. Syksy oli pitkä ja pimeä, ehkä vähän rankkakin välillä. Mut nyt, suunta on vaan kesään päin. Ootan tätä vuotta todella innolla.
Uusia mahdollisuuksia, uusia ihmisiä, uusi vuosi. Tartu mahdollisuuksiin, tutustu ihmisiin ennakkoluulottomasti ja tee kaikki mihin vaan kykenet. Tää on sun vuosi, mut sun täytyy tehdä tästä itse se sun vuosi. Mä aion ainakin tehdä. Toivottavasti säkin.

Ajattelin nyt päästä aloittaa tän vuoden

Lue koko postaus tästä