Vuoden ihanat muistot


Minulle tämä vuosi on ollut hyvin erikoinen, kaikenlaista on tapahtunut ja elämä muuttunut monesta kohtaa. Nyt kun katsoo vuotta taakse päin, huomaa miten onnekas olen ollut monessa asiassa. Unelmia on vielä toteutumatta, kaikkea ei voi yhdellä kertaa saada, vaan on yritettävä uudelleen. Yritän nyt kovin lyhykäisyydessä saada kerrottua ne vuoden kohokohdat, joita minulla on ollut. Se tulee olemaan hyvin vaikeaa, sillä kohokohtia on paljon, niin hyvässä kuin pahassakin. Mutta yritetään nyt kovasti kuitenkin.
Vaihdoin viime tammikuussa lennossa työpaikkaa ja tämä vuosi on ollut minulle kuin raketti…Olen tutustunut aivan mielettömiin ihmisiin tämän vuoden aikana, niin alan ammattilaisiin kuin myös nuoriin. Olen oppinut paljon uutta ja olen myös oppinut itsestäni paljon uusia puolia ja uusia asioita.

” Vuoden kohokohta on minulla ollut kesäkuun Tekasin-festarit, joissa sain olla mukana. Upea kokemus siitä miten minun kädentaidot on huomattu, miten sain ne mukaan tapahtumaan ja miten sain myytyä vaatteitani, itse tehtyjä, erilaisia, tuunattuja vaatteita. Aika hurjaa…”

Vuosi alkoi

Lue koko postaus tästä