Vuoden kohokohdat | 1

Vaikka vuosi onkin jo vaihtunut, niin palataan vielä hetkeksi vuoteen 2019. Käydään läpi viime vuoden kohokohdat!

Tammikuussa matkustin ensimmäistä kertaa Tallinnaan. Siltä reissulta ei vastoinkäymisiäkään puuttunut, mutta onneksi reissu sujui loppujen lopuksi kuitenkin hyvin. Sain vihdoin tutkintopaperit käteen tutkinnosta, jonka sain suoritettua joulukuussa loppuun.
Helmikuussa tein ihania kirppislöytöjä, sairastin flunssan ja söin paljon hedelmiä. Tein myös mitä herkullisemman juustokakun, nam! Ystävänpäivänä yllätettiin ystävät. Järkättiin siskolle yllätyssynttärit. Käytiin ystävien kanssa syömässä.
Maaliskuussa kokkailtiin kaverin kanssa yhdessä ja pääsin maistamaan uunifetapastaa. Seuraavana aamuna pidettiin brunssi ja herkuteltiin vohveleilla, nam! Nautiskelin lisääntyneestä auringonvalosta. Muhun iski sisustusinto ja ostin uuden sohvan & hommasin uuden Tv-tason. Voi mikä muutos niillä tulikaan.Huhtikuussa käytiin kaverin kanssa salilla tsemppaamassa toisiamme. Kirosin takatalvea toistamiseen. Vietettiin VIP-iltaa Vero Modassa. Aloitettiin meidän podcast! Kävin stailauksessa ja tunsin sen jälkeen oloni niin itsevarmaksi!♡ Sairastelin kovan flunssan. Hetken ehdin olla terve, kun tuli flunssa uudestaan ja heti perään tulikin vatsatauti. Meinasin myös pyörtyä terveysasemalle ja

Lue koko postaus tästä