Vuoden kohokohdat | 2

Palataan hetkeksi vielä vuoteen 2019 ja vuosi koosteen toiseen osaan!

Heinäkuu aloitettiin käymällä syömässä kunnolla ja sen jälkeen jälkkäri-kahveilla – voi mikä ähky olikaan! ūüėÄ Kävin myös extemporee festareilla. Värjättiin mun hiukset ja musta tuli blondi! Käytiin kuuntelemassa SuomiPop-festareita alueen ulkopuolella. Kävin paljon iltauinneilla ja nautin ihanista kesäilloista!♡ Kävin myös työhaastattelussa Helsingissä.
3>Heitin pienen roadtripin ja samalla kävin moikkaamassa ystävää Lahdessa. Vietettiin siskontytön rippijuhlia. Kävin Tampereella ja vietettiin tyttöjen kanssa kiva ilta. Pääsin testaamaan ekaa kertaa myös Sitkon ja oli hyvää pizzaa, nam! Meillä oli elokuussa myös bloggaajien mökkiviikonloppu ja oli taas kerran super kivaa! Elokuun viimeisenä päivänä lähdettiin perheen kanssa viettämään Yö ulkona-tapahtumaa. Patikoitiin reilu 5km ja mullakin oli selässä 15,5kg renkka, huh – oli aika rankkaa.

Syyskuu alkoi monen tunnin kahvittelulla ystävän kanssa!

Lokakuussa mulla alkoi vihdoin mun lomat. Ja vihdoin tuli myös lähes vuoden verran suunniteltu ja pitkään odotettu reissu Los Angelesiin! Toi reissu oli vaan kaikin puolin ihana! 3>
3>Marraskuun puolella palattiin

Lue koko postaus tästä