Vuoden villatakki

Tiedättekö sitä tunnetta, kun haluat jonkun neuleen valmiiksi heti, mutta neuleinspiraatio katoaa siinä välissä ja se katoaa kunnolla? Minä tiedän. Tätä neuletakkia tehdessä olin neulomatta sitä pisimmillään noin puoli vuotta.

Heti ensimmäisen neulomani neuletakin jälkeen muhun iski keltainen kausi, joka on jatkunut tähänkin asti. Mulla oli visio raitaisesta takista keltaisilla tehosteilla. Heti innoissani menin lankakaappia kaivamaan ja löysin yhteensä 400 grammaa paitaan sopivaa lankaa. Valkoinen ja harmaa on Adlibriksen baby merinoa ja resoreihin valitsin Nallen ehkä vähän oranssiin taittavan keltaisen. 
Etsin Garnstudion sivuilta sopivan yksinkertaisia, tällä kertaa raglanhihaisia ylhäältä alas-paitaohjeita, joita voisin soveltaa tähän omaani.Tämä takki oli mun murheenkryyni ja samalla levollinen välineule, kun olin saanut valmiiksi sukkapareja ja lapasia. Harakiri kävi kuitenkin parissa kohtaa. Ensimmäinen sattui kun oli helmaresorin neulomisen aika ja olin saanut pari kerrosta neulottua: tää keltainen on ihan hirveä enkä halua käyttää sitä. Tilasin oikein neonkeltaista Arwettaa yhden kerän, jolla tekisin kaikki resorit.

 Toinen sattui hihojen kohdalla, kun normaalista

Lue koko postaus tästä