Vuohenputkipastaa!

Lejos informoi jokin aika sitten uudesta tuotteestaan, 00-jauhosta, jolla leivotaan maailman parasta pizzaa. Kyseessä on siis erittäin hienoksi jauhettu vehnäjauho, joka on suunnattu erityisesti pizzan leivontaan. Mutta käy se muuhunkin – esimerkiksi pastataikinaan. 
Jokin aika sitten surffailin Pinterestissä etsimässä lasten syntymäpäiviin liittyviä ideoita ja samalla eksyin sivulle, jossa oli tehty erivärisiä pastataikinoita. Siellä mainittiin 00-jauhot. En tiedä olenko kuullut tästä tuotteesta aiemmin. Ehkä olen, mutten ole kiinnittänyt siihen sen suurempaa huomiota. Mutta koska tykkään tehdä itse pizzaa ja olen aina pohdiskellut onko eri jauhoilla vaikutusta pizzapohjan laatuun niin tietysti halusin testata tätä Hungry Chef PIZZAJAUHOA. Jauho on pakattu jännästi uudelleen avattavaan ja suljettavaan jämäkkään muovipussiin. Tunnustan ihmetelleeni tätä erikoista pakkaustapaa mutta käytön kautta voin sanoa, että erittäin hyvä idea! Jauhot saa siististi kaadettua mittaan pussissa olevan korkin kautta ilman turhaa sotkua. 
Olen tehnyt pastataikinaa pari kertaa aiemminkin. Nappasin ohjeen Jamie Oliverilta. Ohje oli niin yksinkertainen – ja sellaisia rakastan! – että oli

Lue koko postaus tästä