Vuosi 2017 mieleen jääneet

Viime vuonna kirjoitin postauksen niistä asioista jotka erityisesti jäivät kuluneen vuoden aikana mieleen kauneuteen liittyen. Listataan nyt siis myös tämänkin vuoden kauneusjutut joihin itse olen kiinnittänyt huomiota!

Korealaisen kosmetiikan arkipäiväistyminen

Taipuuko se sana noin? Päiväistyminen?

Korealaiset tuotteet ovat olleet etenkin kosmetiikkaharrastajille jo tuttua kauraa pidemmän aikaa ja k-kosmetiikka pääsi viime vuonnakin listaukseen. Syy miksi k-kosmetiikka pääsi myös tänä vuonna tähän listalle on se, että se on selvästi vakiintunut useimpien käyttöön ja niiden saatavuus on huomattavasti jo helpottunut. Korealaisten brändien sheet maskeja kun voi ostaa tätä nykyään jo ihan ruokaostosten lomassa, eikä ainoastaan vain klikata nettikaupoista ostoskoriin. Myös länsimaalaisia vastineita tuntuu löytyvän kaupoista, sillä totta kai sitä halutaan tehdä sitä mikä myy parhaiten.

Eettisyys

Tähän voisi luetella montakin asiaa, kuten eläinkokeettomat, vegaaniset ja pakkauksettomat tuotteet.

Eläinkokeettomasta kosmetiikastahan on puhuttu aina, silloinkin kun minä kävin vielä peruskoulua, joten tämä ei ole mitään uutta. Mutta kuinka moni pani tänä vuonna merkille sen, kuinka yhä useampi julistautui ryhtyvänsä suosimaan eläinkokeetonta

Lue koko postaus tästä