Vuosi 2018 tuunaten


Pimpelipompeli tuitelituitui!

Vuosi on kulunut todella nopeasti ja varsinkin syksy on ollut meikäläisellä erittäin kiireistä aikaa. Ompeluhommat ovat olleet vähän kortilla, varsinkin muuton jälkeen kun työtila katosi ja koneet joutuivat kaappiin. Siellä kaapissa koitan aina välillä saada näitä juttujani valmiiksi. Siitä huolimatta, vaikka homma on ollut hidasta niin aika paljon on valmistunut kuitenkin. Olenkin hyvin tyytyväinen tämän vuoden tuunauksiin. Muut ompelu ja neuletyöt eivät päässeet tähän postaukseen, sillä ne ovat vain muuta huvia. Tuunaus on minun terveyttä ylläpitävä asia. Se hoitaa varsinkin aivojani, jotka joutuu taistelemaan aivosumua vastaan.
Upeinta oli se hetki kun minun hullut tuunaukset nousivat lavalle Tekasin -festareilla. Kokemus oli todella upea ja kaikki muiden osallistujien työt olivat myös upeita ja taiteiljat/suunnittelijat olivat ihania. Opin paljon uutta ja näin paljon uutta. Aivan huikeaa! Tätä ei voi koskaan unohtaa, se on todella jäänyt mieliini ikuisiksi ajoiksi.
Toinen sellainen ikimuistoisin hetki liittyy myös samoihin festareihin kun minun töitä haluttiin ostaa ja yksi farkkutakki

Lue koko postaus tästä