Vuosi 2018, we made it! Ja ihana nähdä teitä!

Jeps, täällä taas! 😀 Please, antakkee armoo. Vaan pidin taukoa täältä, surffailin muualla ja ikävä iski. Syy tähän sähläämiseen oli se, että joitakin tekstejä pöllittiin ja kypsysin siihen.
Oikeastaan ajatus kokonaan lopettamisesta oli vahva, mutta en oikein osaa olla kirjoittamatta joten koklasin muitakin kanavia.
Törkein pölliminen kyllä oli erään blogialustan kautta, kun kirjoitin jutun protskuista niin tadaa: samainen media kirjoitti identtisen, mutta kun sen teki toimittaja niin palkkaakin taisi tulla.
Jotenkin kaikki nämä niputettuna vuoden 2018 omiin juttuihin, joista piti vaan rämpiä latisti. Täysin.

Sitten ajattelin, että eihän se nyt sitten maailmanloppu ole. Törkeää ja hoidettavissa olevia asioita! Ei se ole syy hyljätä tätä omaa rakkauspakkausblogiani ja teitä.

Kun syy on ihmisissä, joiden kanssa en ole missään tekemisissä! Eli te ihanat lukijat ja blogisiskot olette ne voimavarat täällä! Kiitos siitä. 

Vuosi 2018 oli hyvinkin mielenkiintoinen… vähän turhanikin! Tämä on sellainen kertaluontoinen purkautuminen ja tämän jälkeen keskityn kyllä positiivisempiin aiheisiin, mutta joskus on vaan hyvä käydä asioita

Lue koko postaus tästä