Vuosi 2019

Ihanaa uutta vuotta! En ehtinyt julkaisemaan tätä postausta viime vuoden puolella, joten aloitetaan tämä vuosi kertaamalla, millainen oli vuoteni 2019.

Vuosi 2019 oli aivan mieletön, paljon enemmän kuin uskalsin vuoden 2018 lopussa toivoa. Toisaalta melko raskas mutta niin ihana. Paljon on tapahtunut ihania juttuja ja sellaisia, joista aiempana vuotena haaveilin. Mulle on esimerkiksi matkustaminen todella tärkeetä koska reissussa saan kunnolla ajatukset pois työjutuista. Kotona lomailu ei oo yhtään sama asia kun pitää siivota, pestä pyykkiä jne. Viime vuonna en silloisesta työpaikastani johtuen pystynyt reissaamaan sillä mulla ei esimerkiksi ollut kesälomaa Tomin kanssa yhtä aikaa eikä oikein pidennetyt viikonloputkaan siellä työpaikassa onnistunut. Mun yksi tavoite olikin tälle vuodelle, että pääsen enemmän reissaamaan koska on ihanaa kun on joku reissu mitä odottaa. 

Aloitetaan kuitenkin ihan vuoden alussa!

Tammikuussa me saatiin meidän uusi ihana asunto Töölöstä ja muutettiin tänne helmikuussa. Me asutaan 66 neliön kaksiossa ja musta on ihanaa, että täällä on paljon tilaa ja isot,

Lue koko postaus tästä