Wanhaintanssien meikki testissä


 Wanhaintanssien meikki testissä
Wanhaintansseissa tärkeällä sijalla, mekon ohella, on tietysti meikki.  Mekon sävy antaa viitteitä meikin tekemiseen ja värisävyjen valitsemiseen. Wanhaintanssien meikkiä kannattaa siis etukäteen testata. Kaikille ei kaikki käy, joten siksi kannattaa, ennen suurta päivää, hiukan harjoitella meikkaamista sekä tarkkailla, miten meikki omalla iholla käyttäytyy.

Saimme testiin edullisia meikkejä, joihin varmasti jokaisella nuorella on varaa ja nämä tuotteet tulevat varmasti toimimaan käytössä monessa muussakin tilanteessa, niin arjessa kuin juhlassa. 


 Kaiken A ja O on tietysti terve ja siloinen nuoren iho, jossa meikki pääsee oikeuksiinsa. Sitä tulee vaalia ja puhdistaa ja hoitaa kosteuttamalla. Välillä tyttären ihoa on kosteutettu myös minun tehokkailla naamioilla, mutta ihan kaikkea ei nuoren kannata iholleen laittaa. Aikuisen iho kun tarvitsee ihan erilaisia tehotuotteita kuin nuoren, mutta äidiltä lainatut öljyt ja kosteuttavat naamiot ovat varmasti ihan hyviä, silloin tällöin käytettynä. 

Tyttären iho on nyt hyvässä kunnossa ja itse hän oli sitä mieltä, että nämä Neutrogenan tuotteet, Visibly Clear Pore & Shine Daily Wash

Lue koko postaus tästä