WATERCLOUDS

*Postaus toteutettu yhteistyössä Pretty.fi kanssa.

Sain jokin aika sitten mahdollisuuden ottaa kokeiluun Waterclouds hiustenhoitosarjan tuotteita ja Pretty.fi lähetti minulle neljä tuotetta, joita olen nyt huolella testaillut.

”Waterclouds on ruotsalainen hiustenhoitosarja joka on kehitetty hiusalan asiantuntijoiden kesken! Brandi valmistaa kaikki tuotteensa Ruotsissa, joten tuotteissa on todella otettu huomioon pohjoismaisten hiusten tarpeet. Älä anna tuulen ja tuiskun lannistaa hiuksiasi, sillä oikein hoidettu hius ei ole moksiskaan pienestä lumipyrystä saatika helleaallosta! Tuotteista tekee uniikit niiden sisältämät raaka-aineet, joista jokainen on valittu tarkoin ottaen huomioon tuotteen ominaisuudet ja käyttökohteet. 
Waterclouds panostaa lähituotantoon ja laatuun, joka tekee hiustenhoitosarjasta ympäristöystävällisen, laadusta nipistämättä. Pullot on valmistettu biohajoavasta muovista ja yksikään tuote ei sisällä parabeenejä.”

Ehdottomat lempparini Watercloudsin tuotteista olivat Hiusnaamio Repair, mikä tuoksui aivan ihanalta ja jätti hiukset silkkisen pehmeiksi. Omille kuiville hiuksilleni tämä Cloudberry-Macadamian Seed Oil-öljyä sisältävä hiusnaamio sopi erinomaisesti ja tätä varmasti hankin vielä tulevaisuudessakin.

Toinen erinomainen tuote olivat Fixing hairspray, mikä on todella kevytjakoinen hiussuihke. Suihke piti hyvin hiukset ojennuksessa.

Lue koko postaus tästä