Wet`n Wildin tuotteita testissä

*Tuotteet saatu
Harvakseltaan olen nostanut huulipunia blogiin, sillä olen vahvasti huulikiilto-tyyppi mutta nämä huulipunat ovat poikkeus. Wet`n Wildin huulipunat ovat silkkisiä,ihanan kosteuttavia ja  sävyt ihan syötävän suloisia joten olisi suoranainen vääryys olla mainitsematta näistä.
Mikä parasta, näitä löytyy muutamalla eurolla monista verkkokaupoista sekä Stockalta ja Prismoista.
Mä en tykkää yhtään huulia kuivattavista tuotteita ja siksi monet huulipunat ovatjääneetkin käyttämättä. Näissä on riittävästi kosteutusta ja pigmentti puoli peittäväjoka on aivan riittävä.

Sävy: Pink Ice
Sävy: Dark Pink Frost

Wet n`Wild Mega LAst Liquid Catsuit Matte Lipstick
Sain myös Megalast Liquid mattapintaisen huulipunan testiin, jollaista en ole ennen kokeillutkaan.Huulipuna tuntuu enemmän hyvin pigmenttiseltä huulikiillolta, joka on helppo levittää huulille samaan tapaan kuin kiiltokin. Se pysyy huulilla pitkään eikä koostumus tässäkään kuivata huulia ollenkaan.Ihmekös, koska hoitavina ainesosina on macadamiauutetta sekä E-vitamiinia, jotka yhdessä kosteuttavat ja hoitavat huulia.


Wet N´Wild Photo Focus Stick Foundation meikkivoidepuikko
Sävy: Ivory

En muista olenko koskaan aiemmin käyttänyt puikkoimaista meikkivoidetta mutta nyt kun olen tätä käyttänyt, se ei ole ollenkaan hullumpi. Lopputulos

Lue koko postaus tästä