WHATS UP?

No niin, nyt mulla oli jo sellanen olo, että on pakko palailla tältä mun somedetox-paastolta takaisin blogin maailmaan! On muuten tehnyt ihan hyvää olla pidempään kirjoittamatta, sillä nyt tätä kirjoittamista on oikeesti kaivannut ja paluu tuntuu hyvältä ajatukselta. En muista enää kenen blogista luin tosta somedetox- kuurista alunperin, mutta mulla se on kyllä toiminut hyvin. Eli oon karsinut blogin kirjoittamisen jo pidemmän aikaa, ehkäpä koko kesän aika minimiin ja jopa ollut tuntematta huonoa omaa tuntoa siitä. Sen sijaan oon fiilistellyt enemmän ja päivitellyt blogin instaa, puikoltapudonnut , entistä enemmän ja säännöllisemmin – samalla jättäen ehkä oman, henkilökohtaisen, instan hieman vähemmälle. On tuntunut hyvältä niin! 🙂
Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta voitais hieman päivitellä, että mitä kaikkea tässä on oikeasti jäänyt päivittämättä, ennen kuin päivittely taas alkaa säännöllisesti! 🙂
Oon innostunut taas juomaan kahvia kotonakin, vaikka mulla olikin jossain kohtaa keväällä lähes kahviton linja käytössä jatkuvan närästyksen takia – nyt sitäkin pystyy taas juomaan lähes joka

Lue koko postaus tästä