With Love -häämessut 8.9.2018

Olin lauantaina Hämeenlinnan Vanajanlinnassa With Love -häämessuilla, jotka järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa. Keräsimme porukan hyvissä ajoin kokoon ja lähdimme Saran, Satun ja Sarahin kanssa matkaan jo perjantaina, sillä halusimme tutustua ja viettää tyttöjen iltaa kaikessa rauhassa Vanajanlinnan hotellissa.

Vanajanlinnan miljöö oli kertakaikkisen upea valtavine kivirakennuksineen, koivuin reunustetuin ajoteineen (en nyt muista olivatko ne koivuja juuri, mutta sillä ei varmaan väliä ole) ja läheisine Katumajärvineen (nimeä nauroimme tyttöjen kanssa :D). Lisäksi kun vielä viikonlopulle sattui upeat säät, pääsi linna ehdottomasti parhaimpaan loistoonsa.

Valitettavasti minun on myönnettävä, etten ehkä saanut kaikista parasta palvelua ravintolasta enkä vastaanotosta ja sängyt ja huoneet olivat superpienet (varsinkiin hintaansa nähden), joten on pakko sanoa, etten kyllä takaisin noihin kauniisiin maisemiin luultavasti ihan heti ole menossa. Olin ennen Vanajanlinnaan menemistä ajatellut, että sinne olisi ihana joskus mennä Visan kanssa viettämään romanttinen viikonloppu, mutta näiden kokemuksien jälkeen on pakko sanoa, ettei minulla nyt niin suurta hinkua takaisin ole mennä.

Perjantai-iltana kävimme Vanajanlinnan

Lue koko postaus tästä