Would I wear it now? ~ Outfits from 2015 part 2

Voi kuinka ihanan vastaanoton Pukisinko enää päälleni?- postaussarjan postaus Would I wear it now? ~ Outfits from 2015 part 1 sai, se oli kävijämäärältään todella suosittu ja se nousikin lähes heti kuukauden suositummaksi postaukseksi. Kiitos ♥ Toivottavasti pidätte myös tästä osasta kaksi. Eli pukisinko näitä asuja enää päälleni?

Ensimmäinen asu jooh mun olisi tehnyt mieli jättää tämä koko postauksesta pois. Kertooko tämä tarpeeksi ? En todellakaan pukisi. 

Toinen asu on ihan ok. Perus helteelle sopiva, mutta en välttämättä enää pistäisi ylle vaikka ihan jees onkin. Tuo hamonen on mennyt jo eteenpäin kirpparilla, harmi vain sillä se oli ihana, mutta en valitettavasti enää mahtunut siihen, hha.

Kolmas asu on mieleeni ja muutamalla muutoksella pitäisin. Ja pidinkin tuon tyyppistä kokonaisuutta kesällä ylläni. Tuon laukun ja kenkien kombo on omaan silmääni loistava, mutta kovin helteisellä kelillä nuo kengät eivät ole mukavat jalassa, sillä ne ovat kokoa 35 minun kokoni nykyään useissa on 36-37. No mutta ne

Lue koko postaus tästä