YA naturae seerumi – uudistaa ja hoitaa!

Olen käyttänyt monia YA naturaen ihonhoitotuotteita heti alkumetreiltä saakka, kun ne tulivat markkinoille. Pidän monista Ya naturaen tuotteista ja joitakin ostan aina uudestaan ja uudestaan, kuten kuivaihoiselle sopivaa kaura-manteli -yövoidetta. Myös mustaselja -silmänympärysvoide on erinomainen samoin kuin risiiniöljy, jota käytän silmäripsieni vahvistamiseen ja kasvattamiseen ja se todella toimii!
Ilokseni sain blogin kautta kokeiluun YA naturaen uutuusseerumin*. Minähän olen seerumeiden suurkuluttaja ja tykkään kokeilla erilaisia seerumeita. Erityisen ilahduttavaa on kokeilla kotimaisista raaka-aineista tehtyä luonnonkosmetiikkaa. YA Naturaen tuotteet ovat Ecocert cosmos organic -sertifioituja.

* Saatu blogin kautta.

YA naturaen seerumi on pakattu erittäin kauniiseen pipetilliseen lasipulloon. Minusta sen viehättävän eteerinen ulkoasu on todella onnistunut. Seerumi on vitivalkoista ja lasipullon kaunis kukkakuvio tuo seesteisen ja miellyttävän vaikutelman, kuten tällaiselta laadukkaalta luonnonkosmetiikan tuotteelta voi odottaakin. Pidän paljon maitomaisista seerumeista, koska silloin myös näkee tuotteen paremmin ja se tuntuu jollain tapaa konkreettisemmalta. Kuulostaa ehkä hassulta?
YA naturaen tuotteissahan on pohjalla koivunmahlauute, ja se jos mikä kuulostaa suomalaiselta raaka-aineelta.

Lue koko postaus tästä