Yhden tarinan loppu, on toisen alku

On tullut aika sulkea yksi luku elämässä, tämä blogi on ollut pitkään osa meidän perheen elämää. Tänne on jaettu ajatuksia silloin, kun on ryvetty elämän pohjamudissa ja elämä on näyttänyt, että se ei ole aina oikeudenmukaista. Tänne on iloittu silloin, kun elämä on näyttänyt parastaan.
Useammasta elvytysyrityksestä huolimatta tämä blogi ei vaan ole tuntunut enää siltä kuin pitäisi. Ei ole tullu tunnetta, että haluaisin kirjoittaa tänne nykyisestä elämästäni. Silti kirjoittamisen palo sydämessä on ja pysyy.

Kuten elämässä yleensä, on tarinoilla aina loppuja ja alkuja. Tämän tarinan loppu on toisen tarinan alku. Elämäntilanteen muuttuessa olen pitkään pohtinut täysin puhtaalta pöydältä uuden blogin aloittamista.
Uusi alku, uusi tarina ja täysin uusi luku elämässä kirjoitettavaksi. Tarina, jossa on kaksi toistaan rakastavaa aikuista ja heidän neljä lasta. Kaksi tyttöä ja kaksi poikaa, uusperhe-elämän tuomia muutoksia ja ajatuksia siitä. Tämä tarina jatkuu osoitteessa https://mutsiasema.blogspot.com/ 🙂
Kiitos kaikille tätä blogia vuosien saatossa lukeneille ja elämän muutoksissa mukana olleille. Olette olleet suunnattoman

Lue koko postaus tästä