Yhteistyö: HYPOXI Aleksi & tarjouskoodi*

Olen käynyt HYPOXI Aleksilla Helsingissä useamman kuntokuurin verran ja nyt viimeiset kolme kuukautta aktiivisesti kaksi kertaa viikossa, vain puoli tuntia kerrallaan. Senttejä on ropissut kivasti pois lantiolta sekä vyötäröltä ja olo on paljon parempi kuin aikoihin. Olen noudattanut tervellisempää ruokavaliota, liikkunut monipuolisesti ja treenannut kuntosalin lisäksi HYPOXI Aleksilla. HYPOXI auttaa kehoani palautumaan nopeammin treeneistä. Tämä hoitomenetelmä lisää verenkiertoa, poistaa maitohappoa, tehostaa imusuoniston toimintoja ja tasapainottaa hermoston toimintaa (sympaattisen ja parasympaattisen).  Jollen käy HYPOXIssa muun treenaamisen ohella, niin jalkani tuntuvat painavilta kuin sementit.

Nopeamman palautumisen ansiosta treenit ovat olleet tehokkaampia ja suorituskyky kovempi. HYPOXI on luonnollinen menetelmä kohdentaa rasvanpolttoa lantiolle, reisiin, pakaroihin ja vatsanseutuun. Treenit tuntuvat niin helpoilta, mutta silti kehossa tuntuu, sehien määrä. HYPOXI toimii niin aktiiviurheilijoille kuin niillekin, jotka haluvat pudottaa painoaan, saada sileämmän ihon tai päästä eroon ongelma-alueista kuin selluliitistä.

HYPOXI Aleksin toimipiste sijaitsee aivan -Helsingin keskustassa Citykäytävässä.
Studiolla on pyyhkeet, suihkut, kiharrin ja hiustenkuivain, joten mukaasi et tarvitse kuin kevyet treenivaatteet, vesipullon

Lue koko postaus tästä