Yhteistyö ja alennuskoodi:Kauneushoitola Reiko Käpylässä*

Pääsin tutustumaan Helsingin Käpylässä sijaitsevaan Kauneushoitola Reikon upeaan Exuviance Basic kasvohoitoon, johon kuuluu alkupuhdistus, lämpimät kompressit, erikoiskuorinta, hedelmähappo kuorinta ja tarvittaessa boosteri tai c-vitamiini tehostus, mekaaninen puhdistus, seerumi, hieronta, naamio sekä niskahartia hieronta.

Kasvohoito oli niin tehokas, että nukahdin osittain sen aikana. Samalla kulmilleni annettin lisäväriä ja ihastelin olotilaani sekä uusia kulmiani hoidon jälkeen. Kulmien väri toi kasvoihini uudenlaista terävyyttä ja kauneutta. Mukaani sain Exuviancen kotihoitopakkauksen, johon oli valittu juuri minun ihotyypilleni parhaimpia tuotteita. Kasvohoidon lopputulos oli todella puhdas ja raikas iho. Voin vain suositella tätä upeaa hoitoa ja Kauneushoitola Reikon Annaa. Hän on ammattilainen, joka osaa tehdä hoidot ja saa asiakkaan tuntemaan itsensä rentoutuneeksi.

 Kauneushoitola Reikoon pääset helposti autolla, ykkösen raitiovaunulla, kävellen tai junalla. Se sijaitsee Käpylässä upeassa vanhassa puutalossa ja vieressä on ovi mielenkiintoiseen sisustus-ja hyvinvointiputiikkiin, Kettukarkki SHOPiin.
Kaikille bloginilukijoille nyt 15% alennus kasvohoidoista tai Exuviance Basic-kasvohoitoon ripsien ja kulmien väri ilmaiseksi! Muista mainita blogini, kun varaat aikaa.

Mikä Exuviance?Exuviance-hoidoilla saa todellakin tuloksia ja hyvinvointia. Äitini on

Lue koko postaus tästä