Yhteistyö- Oriflame meikkejä

Sain Oriflame edustaja Jennin kautta testaukseen meikkejä. Minua hieman jännitti päästä testaamaan näitä, koska olen melko herkkä erilaisille aineille.
En ole koskaan laittanut kulmiani kulmapaletilla, kynällä kylläkin. Paletin käyttö on helppoa ja tuli paljon näyttävät sekä luonnolliset kulmat, ei niin tummat mitä kynällä tulee. Tulen käyttämään jatkossakin tätä.
Power make up
Myös huulipunan käyttö on jäänyt vähemmälle, pienenä sain prinsessalehdestä pinkin punan. Yritän herättää punan käyttöä henkiin. Pelkään liian rajua väriä huulissa mutta tämä oli ihanan luonnollinen ja samalla antaa pientä kiiltoa.
Kokeilin The One ripsaria. Ylempi on tehty ensin normaalilla ja jäi lyhyt sekä tönkkö pää. Lisäsin pidentävää ja huomasin eron. Pidentävyyttä tuli ja ripsien päät muuttuivat teräviksi.
En ole koskaan osannut käyttää silmiin erilaisia kyniä ja yritin tätäkin valkeaa käyttää mutta ei siitä tullut mitään, pitäisi vaan opetella.Kokeilin lauantaina valkeaa kynää käyttää ja en tiedä laitoinko sitä oikein mutta se oli ihan ok näköistä. Eli eilen kokeilin näitä kuvan meikkejä.

Huulirasva oli jännä. Tuoksu

Lue koko postaus tästä