Yhteistyö: Original Sokos Hotel Kimmel Joensuu & Fransmanni-ravintola*

Tein yhteistyötä viikonloppuna Original Sokos Hotels Kimmelin kanssa Pohjois-Karjalassa, Joensuussa. Vierailen kaupungissa muutaman kerran vuodessa, siellä on aina mukava visiteerata ja tavata ystäviä sekä perhettäni. Edellisen kerran kävin Joensuussa,  Osuuskaupparockissa kesäkuun alkupuolella. 

Nyt oli todella luksusta yöpyä hotellissa näiden helteiden keskellä. En voi sanoin kuvailla sitä onnea, kun pääsin ilmastoituun huoneeseen unille. Kimmelin hotellihuoneessa oli siis tehokas ilmastointi ja ihanat mankeloidut lakanat. Huoneeseen sai myös varavuoteen, joten lapsiperhe/ystäväporukoille tiedoksi, että Sokos Hotel Kimmelissä matkustaa joustavasti ja laadukkaasti. Huone oli hyvää perustasoa ja jäikin mietityttämään tulevaa varten,jos kokeilisi joskus seuraavia huoneita Superior King ja Junior Suite-huoneita. Hotellihuoneiden hintaan sisältyy runsas ja makoisa aamiainen.

Kimmelissä on kiva spa-osasto, allas on suuri ja siihen saa tarvittaessa myös poreet. Käytössä on myös sauna, hierontatuoli ja kuntosali. Tilat ovat hyvin viihtyisät ja poikkesinkin uimassa ja saunassa kahtena iltana. Kimmelissä vietät niin kaupunki- kuin spalomaakin.

Hotellimme sijaitsee kauniissa Sirkkalapuistossa, Pielisjoen rannalla. Original Sokos Hotel Kimmel on saanut nimensä Pielisjoen vuolaasta virrasta

Lue koko postaus tästä