Yhteistyö: Radisson Blu Aleksanteri & City Break-vinkki

Tarjoan Teille uudenlaisen näkökulman illanviettoon ja irtiottoon arjesta.  
Kuinka ihanaa onkaan majoittua kotikaupungissa ja tavata ystäviä sekä rentoutua, ”City break” tyyppisesti. Miksei se voisi olla nykyään sitä, että tapaat ystäviä kauniissa puitteissa hyvän äärellä tai vietät laatuaikaa puolisosi kanssa? Unohda siivousstressi kotona ja illanvieton leipomisruljanssi. Relaa ja nauti hetkestä. 
Tee palvelus itsellesi ja ympäristöllesi.
Tule nauttimaan illasta Radisson Blu Aleksanteriin, josta löytyy upeat huoneet, Lounge-osasto, baari, ravintola, kuntosali ja sauna.

Tein yhteistyötä Radisson Blu Aleksanterin kanssa. Kutsuin kymmenen ystävääni viettämään iltaa hotellin Aleksanteri Loungeen, jossa maistelimme hotellin drinkkilistan lukuisia drinkkejä. Drinkit ovat siitä erikoisia,  että niiden makusiirapit tehdään itse. Makusiirapit ovat vertaansa vailla ja niille löytyy kotonakin käyttöä niin alkoholittomiin kuin alkoholillisiinkin juomiin. Kävimme vieraideni kanssa läpi koko drinkkilistan ja voimme vain suositella maistuvia drinkkejä. Drinkeissä on olemassa terveellisempää vaihtoehtoa ja sitten hieman makoisampaa versiota. Ja lisäksi hotellin Aleksanteri loungessa on maanantaista lauantaihin Happy Hour klo 16-19, jolloin kaikki drinksut, viinit ja kuohuvat ovat vain 7€ .

Hotellin henkilökunta on ammattitaitoisen palvelualtista ja

Lue koko postaus tästä