Yhteistyö: Soda Stream Crystal-hiilihapotuslaite & ympäristöteko

Olen haaveillut jo tovin Soda Streamin hiilihapotuslaitteesta ja olin kovin onnellinen saadessani sen itselleni. Kiitoksia Akvamariini Porter Novellille ja Soda Streamille. Tyypin nimi on siis SodaStream Crystal -hiilihapotuslaite. 

Kannattaa tsekata tänään InstaStoryyni, koska esittelen laitetta ja valmistan tällä Soda Streamin Crystal- laitteella kotitekoista kuplavettä!

SodaStream Crystal -hiilihapotuslaitteella valmistaa herkullisia hiilihapollisia juomia nopeasti. Kuplien määrää voi säätää oman maun mukaan. Uudelleenkäytettävän pullon ansiosta säästää myös ympäristöä. Crystal-laitteessa on aivan erilainen ulkonäkökin kuin vanhemmassa laitteessa. Enää en joudu käymään kaupassakaan niin usein kuin ennen (tulee vähemmän tehtyä heräteostoksia), koska minun ei tarvitse ostaa kaupasta vichyä. Ja koska Suomessa on yksi maailman parhaimmista hanavesistä, niin miksi en nauttisi itsetehdystä juomasta. 

Myös itse laite on onnekseni hyvin simppeli, sekä mikä tärkeintä, se sopii sisustukseen. Vesi hiilihapotetaan laitteen päällisosaa painamalla ja hiilihapotettujuoma on hetkessä valmista.Jos haluat niin voit lorauttaa valmiiiseen juomaan myös makua, mm.vadelma ja päärynä ovat omia suosikkejani.
Olen miettinyt muidenkin makujen kokeilua.

Parhaan lopputuloksen saamiseksi, kannattaa pullo täyttää kylmällä vedellä ja säilyttää sitä

Lue koko postaus tästä