Yhteistyö: Somessa.com tehokas markkinointikanava vaikutajille &yrittäjille

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä somessa.com kanssa.Olen tehnyt viime aikoina tiiviisti yhteistyötä Somessa.com kanssa, joiden sivustolta löytyy useita eri yrityksiä, jotka etsivät vaikuttajia. Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyökuvioihin ja voin vain suositella tätä monipuolista yhteistyökanavaa. 
Monestikaan yhteistyö ei jää kertaluontoiseksi vaan se jatkuu pitkäkestoisempana.Vaikuttajamarkkinointi on todistetusti tehokasta. Mikä parasta, se on palkitsevaa kummallekin osapuolelle. Tällä hetkellä lukuisa määrä yrityksiä haluaa hyödyntää markkinoinnissaan somevaikuttajia. Yrittäjänä löydät yhteistyöhön sopivat vaikuttajat helposti. Sinun ei tarvitse kuluttaa aikaasi sosiaalisen median kahlaamiseen ja yhteydenottamiseen.
Olen puhunut useille someystävilleni ja  yrityksille Somessa.com palvelusta, mm. GreenStreetille, Kenkä Derbylle ja vaateliike Zaidalle. Yrittäjät ovat olleet kiinnostuneita tästä konseptista, joka tarjoaa heille lisänäkyvyyttä. Tänä päivänä somella on valtavan suuri vaikutus, joten sen kautta mainostaminen on suht edullista ja kattavaa.
Kuva lainattu*Jos olet yritys ja haluat lisää näkyvyyttä helposti sekä edullisesti, niin klikkaa Somessa.com.Tai jos olet vaikuttaja ja etsit yhteistyökumppaneita niin klikkaa itsesi Somessa.com sivustolle.

Somessa.com Instagramissa.
Ja nyt siellä on myös huikea 500 euron arvonta.

Vaikuttajamarkkinointi on modernia puskaradiomarkkinointia, tehokasta tavoittaa yrityksen kannalta keskeiset kohderyhmät

Lue koko postaus tästä