Yhteistyö & stailaus: Zaida Helsinki

Olin taannoin sympaattisen ihanassa Zaidassa Ateneuminkujalla stailattavana.Löysimme ihastuttavan myyjän kanssa minulle useita kivoja vaihtoehtoja.
Suosikaa pikkuputiikkeja, koska sieltä saatte asiantuntevia neuvoja pukeutumiseen. Vaikka tykkään tavallaan nettikaupoista, niin silti on ihanampaa mennä oikeaan kauppaan ja nähdä vaate aivan livenä ja tehdä ostopäätös tuotteesta siinä samalla. Ei tule nettikauppojen nouda-palauta ärsyttävää toimintaa.

Zaida on ollut Helsingin keskustassa parikymmentä vuotta ja omistajalla onkin näkemystä ja kokemusta asuista ja ihmisten tyylistä.  Zaidassa tekee aika varmasti jonkun yllättävän löydön,varsinkin jos uskaltautuu sovittamaan jotain hieman erilaista. Zaidasta löytyy kaikenikäisille vaatteita, joten rohkeasti vierailemaan kivijalkaliikkeissä ja tekemään upeita löytöjä juuri sinulle! Zaidassa myytävät MAC-merkkiset farkut ovat todella suosittuja ja ne ovat istuvuudeltaan aivan täydelliset.

En ole yleensä mekkojen perään,mutta nyt Part Two-mekko ihastutti niin, että se oli pakko hankkia garderobiini. Se tulee olemaan luottomekkoni, niin klassinen ja menee arjessa sekä paremmissa tilaisuuksissakin. Tai esimerkiksi hieman rennomiin nahkatakin kaverina. Vaatteet näyttävät hyvältä silloin, kun niitä osaa kantaa omana itsenään. Mielestäni on vain positiivista erottua joukosta,

Lue koko postaus tästä