Yhteistyö: Upeat Cravo & Canelan maiharit & Fashion Center

Terveiset tuhatjalkaiselta!Sain Fashion Centeriltä Maki & Co. Oy:ltä upeat maiharit. Toiset ovat viininpunaiset ja toiset farkkumateriaalia. Olen etsinyt maihareita jo jonkin ja nyt universumi vastasi kutsuuni. Ihanaa!Vierailin Fashion Centerin Ysmyillä viikonloppuna ja tein yhteistyökumppanin kanssa erittäin onnistuneen diilin. Sain nämä upeat Cravo & Canelan kengät häneltä. Cravo & Canela on brasialialainen kenkämerkki, jonka kenkien pohjat tuoksuvat kanelille.Niidne lesti on jalalleni todella hyvä ja kävelykokemus on todella mukava.

Itseasiassa kengistä on jo tulleet lempparini, ne tukevat hyvin nilkkaa ja hieman kosteammallakin säällä ne ovat oikein hyvä valinta, koska kenkien pintamateriaali on vettä hylkivää. Farkkukuosisiin sumutin kosteudenestokäsittelyn niin nyt ne eivät ime itseensä vettä eikä likaa. Kenkiä ei vaan koskaan voi olla liikaa!

Pukeutumalla mukavasti, mutta kauniisti mielikuvitus alkaa laukkaamaan.Sitä pääsee aivan uusiin sfääreihin.Talvitaivas. Mielessä silti aurinko. Kesämekot. Ihmisvilinä. Paahdetun kahvin tuoksu. Eteläisen Helsingin rannat. Intohimo. Onnistumisen ilo.  Hyvinvointi.  Tästä hetkestä onnellinen.  Kengät, joilla kävely on kuin kävelisi höyhenten päällä. Huolettomuus. Kauniit kynnet. Ja mereen heijastuvat auringonsäteet. Onneksi on olemassa

Lue koko postaus tästä