Yhteistyö:Upeat Hamam-pyyhkeet, SoPretty & Somessa.com

Sain pehmoisen ihanan ja laadukkaan yhteistyön Somessa.com-sivuston kautta, So Pretty-putiikin kanssa.Olen ahkera matkailija, joten laadukkaalle Hamam-pyyhkeelle on todellakin tarve. Siihen ei tartu hiekka samalla tavalla kuin tavallisiin froteepyyhkeisiin ja se kuivuukin paljon nopeammin. Hamam-pyyhkeestä saa tehtyä nopeasti mm. mekon tai se soveltuu pöytäliinaksi, sisustukseen tai piknik-alustaksi. Hamam-pyyhkeet vievät myös paljon vähemmän kaappitilaa kuin tavalliset pyyhkeet.Se on paljon enemmän kuin pelkkä pyyhe.Hamam-pyyhkeitä on saatavilla useissa eri kuvioissa ja väreissä.Hamam-pyyhe on ympäristöystävällinen ja tehty laadukkaasta turkkilaisesta puuvillasta. Rakastan spa-hetkiä ja piknikejä, joihin hamam-pyyhkeet ovat oivallinen valinta.

Muun muassa kutsut prinssi Williamin ja Catherine Middletonin kuninkaallisiin häihin oli tehty hamam-pyyhkeistä, käden kokoisista hamam-pyyhkeistä. Lisää hamam-pyyhe julkkiksista voit lukea täältä.

Miksi Hamam-pyyhe?
Säästät kaappitilaa koska se menee pieneen tilaan
kevyt, kuivuu hetkessäErittäin imukykyinen
Kaikille sopiva suuri koko (180×100)
Kestävä, Turkin laadukkaasta puuvillasta valmistettu.Se on paras valinta myös rantapyyhkeeksi, koska siihen ei tartu hiekka. Hamam-pyyhettä voit käyttää mm. rantapyyhkeenä, kylpypyyhkeenä ja   saunapyyhkeenä.Käyttötapoja on monia!
 Hamam-pyyhe on todella tyylikäs ja se on paljon enemmän kuin pyyhe.Nyt myös

Lue koko postaus tästä