Yhteistyö:Viima luonnonkosmetiikka

Pääsin testaamaan Viiman luonnonkosmetiikkaa ja ihastuin tuotteisiin ikihyviksi. Voiteet levittyvät helposti, niissä on kevyt ihana tuoksu ja koostumus on samettimainen. Jollet ole jo testannut Viiman luonnonkosmetiikkaa, niin nyt kannattaa kokeilla ja piipahtaa Viiman luonnonkosmetiikka sivuilla. Kun valitset Suomessa valmistettua ja kehiteltyä, niin silloin ainesosat voiteissa ovat oikeat juuri suomalaiselle ja skandinaaviselle ihotyypille. Luonnonkosmetiikkaa käytettyäni hetken aikaa tuntuu, että iho hengittää entistäkin paremmin. Olen saanut myös kuulla, että ihoni kuulaus on erilainen kuin ennen.

Luonnonkosmetiikka ilmiö saattaa liittyä ympäristötietoisuuden kasvuun. Ilmastonmuutos ja yritysten vastuu sekä ihmisten arjen valintojen merkitys ovat korostuneet yhteiskunnassamme. Kulutusvalinnat, eettiset valinnat ja päätöksenteko.
Yksi suuri luonnonkosmetiikan puolesta puhujista on varmasti kemikaalien aiheuttamat yliherkkyydet. Ihmisten tietoisuus kemikaalien vaikutuksesta ihoon ja verenkiertoon on kasvanut, ja moni onkin alkanut pohtia vaihtoehtoja totutuille kosmetiikkatuotteille. Halutaan valitaan myös ei-koe-eläimillä-testattuja-tuotteita. Omasta hyvinvoinnistaan kannattaa pitää hyvää huolta, koska hoitamattomuus näkyy ulkoisessa habituksessa, mutta myös sisäisestikin. Kun teet päivittäisestä ihonhoidosta rutiinin, joka vie 5-10 minuuttia, niin huomaat pian huomattavan eron ihossasi. Kyllähän

Lue koko postaus tästä